Musik, spel och andra nöjen online

Musik

Se musik live

Att få uppleva musik live, på plats, är något hela världen uppskattar. Det ligger något magiskt i livemusik. Och det går att uppleva på flera olika sätt: som alla kräver olika förberedelser. shutterstock_179386703

Konsert

En konsert är det enklaste sättet, men kan vara kostsamt. Stora artister som Metallica och Lady Gaga kan ha biljettpriser på 2000 kronor. Till detta tillkommer respengar till och från konserthallen och kanske även övernattning och mat.En konsert är ett väldigt kontrollerat uppträdande, du har stor chans att komma nära dina idoler och ljudanläggningar göra att du hör musiken klart och tydligt.I Sverige finns det flera bra konserthallar men den populäraste är nog Globen. Stor, mäktig och oslagbart ljud. Hit kommer de största uppträdandena såsom Melodifestivalen och toppartister från världen över. Det gäller att vara ute i tid om man ska få en biljett, även om det finns plats för 16 000 åskådare.

Musikal

En musikal ger dig mer än bara musik och dans: här finns det en historia att berätta. Det är mycket mer imponerande att se en musikal live än att se på film eller bio.De bästa musikalerna finns utomlands. New York är en av favoritdestinationerna när det kommer till musikaler. Från Sverige kan man köpa paketresor med flyg, hotell, biljettpris och även extratjänster såsom middagsbokningar och taxiresor till och från musikalen. Den bästa musikalbokningstjänsten för New York-resor finns hos GoMusic Travel. Det blir en resa att minnas, och en resa som man gärna gör om!

Festival

Festivallivet är inte för alla. Men man behöver inte leva i sunkiga tält eller strunta i hygien i några dagar för att uppskatta pulsen, musiken och närvaron som du bara hittar på en festival.Festivalen ger dig chansen att se flera stora band, och upptäcka nya favoriter, i ett enda paket. Kostnaden för festivalbiljetter kostar några tusen och här gäller det också att betala för dit- och hemresa, samt boende och mat. Under festivalen kan man tälta eller campa. Man kan också hitta boenden i området: privatpersoner som hyr ut sina hus och lägenheter under festivaldagarna för att tjäna lite extra.