Musik, spel och andra nöjen online

Spel

Anledningar att välja en svensk spelsajt

När man spelar online finns det ju en massa olika sajter att välja mellan. Valet av dessa är inte så enkelt alla gånger, men vad man kan börja med är att endast välja mellan de svenska spelsajterna. Här förklarar vi varför.

1. Språket

Det mest självklara är ju språket. Har man svenska som modersmål är det alltid bekvämare att spela på en sajt som även är helt svenskt. De flesta svenskar har ju en god förståelse för engelska också, men vi är nog alla bättre på svenska. Detta är också det mest grundläggande kriteriet för att en sajt ska kunna kalla sig svenskt.

2. Skattefritt

Eftersom ingen spelsajt drivs från Sverige (staten har ju trots allt fortfarande ett spelmonopol), har dessa skaffat sig spellicenser från andra länder. Praktiskt taget alla spelsajter som räknas som ”svenska” har fått sin licens från Malta. Och eftersom det ligger inom EU/EES så är alla vinster helt skattefria för oss svenska spelare.

3. Utbudet

Med de fördelarna ovan kan man också vara säker i att man kommer att få ett riktigt bra utbud att välja bland. Här kan man hitta några av de bästa spelsajterna överhuvudtaget, även om man jämför med de som inte alls riktar sig till den svenska marknaden.

4. Betallösningar

Vi är ju alla van att betala online idag, och många av oss har säkert våra föredragna metoder för detta. Väljer man en svensk spelsajt kan man nästan garantera att de har lösningar för både insättningar och uttag som man redan är bekant med sedan tidigare.

5. Kundsupporten

Relaterat till punkt 1 så är kundsupporten också en del att tänka på. Ingen vill ju behöva kontakta supporten då det oftast betyder att man fått ett problem, men behöver man någonsin göra detta är det ju skönt att veta att man kan komma i kontakt med någon som pratar samma språk som en själv. Det drar drastiskt ned på missförstånden som kan uppstå.